Kachels

Tulikivi kachels

Tulikivi maakt al vele decennia de beste speksteenkachels ter wereld. Dankzij de fantastische warmte eigenschappen van speksteen, de lange levensduur en de superieure verbrandingstechniek haalt u met een Tulikivi levenslang een warme vriend in huis. Met 1 of 2 keer per etmaal stoken levert een Tulikivi 24 uur warmte.

Zowel houtblokken als pellets kunnen als brandstof dienen. Naast de standaardmodellen kunt u ook kiezen voor kachels met bakoven of koppeling aan cv en zonnecollectoren.

? superieure warmte-eigenschappen
? verschillende afwerkingen mogelijk
? veel maten en modellen
? opties voor koken, bakken, grillen
? relatief compact
? hoog rendement

Brunner kachels

Brunner is de absolute top op het gebied van houtverbrandingstechniek. We werken dan ook al ruim 30 jaar met Brunner producten in onze maatwerk speksteenkachels en tegelkachels. Ook de eigenwijze gietijzeren “Iron Dog” houtkachels zijn ongeëvenaard in hun klasse Voor kachels die aan de cv worden gekoppeld in combinatie met zonnecollectoren is Brunner de top. Daarbij gebruiken we ook altijd de Brunner Warmtecentrale BHZ die alle warmtebronnen en verbruikers in de woning optimaal met elkaar verbindt.

? hoogstaande verbrandingstechniek
? elektronisch regelbaar
? maatwerk
? combinatie met cv en solar mogelijk
? oneindig veel vormen, maten en afwerkingen
? hoog rendement

Ortner kachels

De firma Ortner uit Oostenrijk is specialist op het gebied van kachelbouwmaterialen zowel voor het opbouwen van vuurkamers en buitenmantels alsook lijmen en mortels voor de afwerking van de buitenkant in bijna iedere gewenste kleur en structuur. Ruim 30 jaar geleden werden we door Joseph Ortner zelf ingewijd in de kunst van de tegelkachelbouw en sindsdien werken we met deze producten. Ortner levert ook prefab goedgekeurde verbrandingskamers die we als basis gebruiken.

? veel keus in afwerking
? veel vormen mogelijk
? van compact tot heel groot
? prefab pakketten leverbaar
? hoog rendement

Houtvergasser- en pelletketels

Voor wie een groter pand met hout of pellets wil verwarmen via de cv-installatie, zijn de Brunner houtvergasser cv-ketels en pellet cv-ketels de optimale oplossing. Zeker in combinatie met de Brunner BHZ-warmtecentrale. De optimale combinatie van zon, hout, pellets, gas, elektra en verwarming. Vermogens van 12 tot 50 kW leverbaar. Ook meerder toestellen te combineren voor meer vermogen. Met bediening en monitoring op afstand helemaal van deze tijd.

? allerbeste verbrandingstechniek op de markt
? hoogste rendement
? laagste uitstoot
? groot bedieningsgemak
? servicecontract met 5 jaar garantie
? combinatie met alle mogelijke warmtebronnen en verbruikers

Service van Speksteenkachels.nl

Bij u thuis geleverd en vakkundig gemonteerd!
Neem contact op voor de mogelijkheden.

06 - 50 50 36 10
Speksteenkachels.nl auto